DR-journalist Stefan Jørgensen får serveret kængurukød af Knud Schou fra Laurbjerg. Klip fra dokumentaren 'Kængurumysteriet'

DR-journalist Stefan Jørgensen får serveret kængurukød af Knud Schou fra Laurbjerg. Klip fra dokumentaren 'Kængurumysteriet'

Eksotisk:

Lokal slagter med i kængurumysteriet

Slagter Knud Schou fra Bakkjærsminde ved Laurbjerg tilberedte kængurukød på TV i torsdags

Af
Kian Johansen

Laurbjerg Hvis du fulgte DR-dokumentaren 'Kængurumysteriet' på DR2 i torsdags, så så du også den lokale slagter Knud Schou fra Bakkjærsminde ved Laurbjerg.

SE serien her

Her bidrager han til dokumentaren ved at fortælle om sin viden om eksotisk kød, som han har specialiseret sig i. Og så tilbereder han tilmed et stykke kængurukød til dokumentarens gennemgående vært, der gennem yderligere tre afsnit forsøger at afdække hvor et stort antal kænguruer, stjålet i Danmark, egentlig lander. Og hvem der står bag.

Sjovt at prøve

De tre sidste afsnit kan ses på DR2 de kommende tre torsdage, mens hele serien allerede nu kan ses på DR TV på DR.dk

"Det var sjovt at prøve," fortæller Knud Schou, der i tv-programmet blandt andet sagligt fortæller, hvad kængurukød koster og hvordan man tilbereder det.

Han fortæller endvidere, at han ser frem til at Danmark åbnes efter Corona.

"Jeg har i en del år leveret mad til Classic Car Race i Aarhus. I år til september har jeg fået en endnu større ordre, så her skal jeg også stå for madpakker og levere helstegt pattegris til 700 personer," så jeg håber virkelig, at Classic Car Race bliver afholdt," lyder det med et smil gennem telefonen.

Publiceret 03 February 2021 16:00