Foto kan benyttes i omtale af denne nyhed ved kreditering; Foto: Helle Brandstrup Larsen

Foto kan benyttes i omtale af denne nyhed ved kreditering; Foto: Helle Brandstrup Larsen

Hammel bliver fast vaccinationssted i Favrskov Kommune

Med oprettelsen af 'Vaccination Hammel' slipper Favrskovs borgere for en tur til Randers

Hammel Fra begyndelsen af marts kan borgerne i Favrskov Kommune få deres vaccination mod COVID-19 i Hammel - nærmere bestemt i Hammel Idrætscenter på Thorsvej 4.

I marts opretter Region Midtjylland nemlig vaccinesteder ikke blot i Favrskov, men også i Norddjurs og Syddjurs. De nye vaccinationssteder drives i et samarbejde med de tre kommuner under ledelse af Vaccinationscenter Randers ved Regionshospitalet Randers.

Det faste vaccinationssted i Hammel Idrætscenter afløser den midlertidige vaccinationssatellit i Plejecenter Skaghøj, som frem til uge 11 tilbyder revaccination til borgere i målgruppe 2 og 5, skriver Region Midtjylland i en pressemeddelelse.

Slipper for tur til Randers

Med åbningen af 'Vaccination Hammel' i marts betyder det nu, at alle borgere, der indkaldes til vaccination, kan booke sig til både første og andet stik i deres hjemkommune, frem for at skulle tage turen til Randers.

Det glæder borgmester Nils Borring (S), at adgangen til vaccinationen for borgerne bliver let.

"Det er afgørende, at det er nemt for borgerne at blive vaccineret, og derfor er vi glade for snart at kunne tage Hammel Idrætscenter i brug som lokalt vaccinationscenter. Der er gode adgangsforhold, lige som der er god plads til at indrette hallen, så vaccinationerne kan foregå trygt og godt for alle," siger Nils Borring i en pressemeddelelse.

Der er også "tommelop" fra regionsrådsformand, Anders Kühnau:

"Det er alfa og omega, at det er nemt for borgerne at tage imod tilbuddet om vaccinationen, og det glæder mig meget, at borgerne fra Syddjurs, Norddjurs og Favrskov Kommuner nu kan spare turen til Randers," siger han.

csj

FAKTA

Sådan foregår vaccinationerne

  • Vaccinen tilbydes i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.
  • Indkaldelserne sker efter de samme prioriteringer fra Sundhedsstyrelsen som hidtil. Det betyder, at borgerne fortsat skal vente på indkaldelsen i e-boks eller pr. brev, og at borgeren skal booke en tid, førend de kan møde op for at modtage vaccinationen.

Publiceret 18 February 2021 11:02