36-årige Steffen Ludvigsen er ny filialdirektør i Nordea Hadsten.

36-årige Steffen Ludvigsen er ny filialdirektør i Nordea Hadsten. Pressefoto

Ny filialdirektør i Nordea Hadsten

Steffen Ludvigsen får udvidet sit ansvarsområde og bliver fremover også filialdirektør i Nordea Hadsten

Kunderne i Hadsten får et nyt ansigt at se i byen, når 36-årige Steffen Ludvigsen bliver filialdirektør for Nordea i Hadsten. Steffen Ludvigsen er i dag leder i Randers, men får nu også indlemmet Aars og Hadsten i sit ansvarsområde.

"Jeg glæder mig til at lære byen og området bedre at kende. Det bliver spændende at møde vores kunder og mine nye kolleger, og så skal vi ellers bare i gang med at gøre os endnu mere synlige i byen, skabe gode løsninger for vores kunder og være en aktiv del af fællesskabet i og omkring Hadsten," fortæller Steffen Ludvigsen i en pressemeddelelse.

Til at løse de interne ledelsesmæssige opgaver får Steffen Ludvigsen hjælp af vicefilialdirektør Mette Rolighed, som også vil have en fast arbejdsdag i Hadsten. Det ændrer ikke ved, at det kræver endnu mere ansvar ved den enkelte medarbejder, som også vil opleve endnu større handlefrihed, oplyser banken.

"Ambitionen omkring de nye filialer er, at vi bliver endnu mere synlige. Det betyder også, at jeg som leder vil give medarbejderne endnu mere ansvar i det daglige. Og det ved jeg, at de evner, da de allerede har en meget stor handlefrihed til at lave de rigtige løsninger og beslutninger sammen med vores kunder," siger Steffen Ludvigsen.

Steffen Ludvigsen har sammen med sine kæreste Line og to børn, Laura på fire og Christian på seks i Randers, hvor han blandt andet står for et af de lokale oldboyshold i fodbold sammen med en god ven, ligesom han også er formand for Randers Ungdomsskole. Han blev udlært i Danske Bank og har været i Nordea i 10 år, hvor han har været leder de seneste syv år.

jr

Publiceret 05 March 2021 10:57