Hadsten-virksomhed bygger ny afdeling på Sjælland

Hadsten-virksomheden TZACHO har så stor aktivitet på Sjælland, at firmaet nu åbner en afdeling i Rønnede

Artiklens øverste billede
Med et samlet bygningsareal på godt 1.400 m² og en grund på ca. 5.000 m² forventer TZACHO nu at have rammerne på plads i mange år fremover. Pressefoto

Byggeri Virksomheden TZACHO, der er leverandør til bygge- og anlægsbranchen og har hovedsæde i Hadsten, åbner nu en fuldt udstyret afdeling med værksted, kontor og lager i Rønnede på Sjælland.

TZACHO har længe haft stor aktivitet på Sjælland, og med de mange store projekter, der er i gang rundt omkring, ser det kun ud til at fortsætte samme vej. Derfor har TZACHO altså valgt at lave endnu en afdeling.

"Vi får stadigvæk mere fat i branchen i takt med, at vi får vist, hvad vi står for og kan levere. Det kan vi heldigvis også mærke på værkstederne og telefonerne. Vi har længe set et stort potentiale i at være fysisk tilstede på Sjælland, og som tingene har udviklet sig, er det potentiale bestemt ikke blevet mindre," siger Flemming T. Zacho, administrerende direktør og ejer, i en pressemeddelelse.

Plads til at vækste

Udvidelsen af Sjællandsafdelingen sker i første omgang for at imødekomme et behov om større tilstedeværelse og for at komme tættere på kunderne med serviceopgaver og udlejning af pumper og gravekasser. Men det skyldes mindst lige så meget et ønske om at skabe rammerne til at fortsætte væksten og få noget mere fleksibilitet, der gør det nemmere at rykke ud til reparations opgaver - det forklarer Flemming T. Zacho:

"Vi har faktisk allerede så mange udkald på Sjælland, at vi sender servicemontører fra Hadsten derover jævnligt. Den transport tager jo tid. Så med mere mandskab på Sjælland bliver vi meget bedre i stand til at rykke hurtigere ud. Samtidig har vi rigtig mange udlejninger af specielt pumper og gravekasser og med alt det, der sker i København og omkring Femern, kommer vi til at ligge rigtig godt i Rønnede med motorvejen nærmest i baghaven."

Den nye afdeling forventes at være endeligt oppe at køre efter påske.

csj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.