Natteravnene rykker ind i Sløjfen

Natteravnene i Hadsten-Hinnerup har fået nye rammer til sine aktive frivillige i Hadsten.

Artiklens øverste billede

Et lokale i Sløjfen danner fremover base for de lokale Natteravne, og Sløjfens daglige leder, Irene Bartholin Poulsen, byder dem hjerteligt velkomne i kulturhuset:

»Vi er meget glade for samarbejdet, og vi bakker gerne op om Natteravnene, som udfører et vigtigt frivilligt arbejde ved at tage medansvar for at skabe trygge forhold i nattelivet for byens børn og unge,« siger hun i en pressemeddelelse.

Også Heidi Hagen Siem er meget tilfreds med, at Natteravnene nu har til huse i Sløjfen:

»Det er godt at være midt i byen, tæt på de unge mennesker, og vi har allerede fundet os godt til rette i Sløjfen, hvor vi er blevet mødt med åbne arme af både kulturhus og musikskole. Dejligt, at vi, som frivillig organisation, bliver modtaget så positivt af Favrskov Kommune,« udtaler Heidi Siem.

Plads til flere

Natteravnene er frivillige voksne, der på lokalt plan bidrager til tryghed for børn og unge, gennem en forebyggende synlig tilstedeværelse i det offentlige rum og i nattelivet.

Heidi Hagen Siem kunne godt bruge flere Natteravne i Hadsten, og hun står gerne til rådighed med oplysninger om, hvad det indebærer at være aktiv i gruppen. Det er også muligt at komme med på en prøvetur sammen med nogle af de garvede Natteravne i de kendte gule jakker.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen