Flyvende start på Morgenpolitik i Favrskov

Politikere og borgere mødtes til samtale om aktuelle lokalpolitiske emner

Artiklens øverste billede
Morgenpolitik i Favrskov. Foto: Marie-Louise Arnfast

Borgere og politikere mødtes i sidste uge for første gang til ’Morgenpolitik i Favrskov’.

26 deltagere havde fundet vej til Frabygningen i Hinnerup for at snakke om nogle af emnerne på det næste byrådsmøde (tirsdag 31. august).

Deltagerne skal holde en god tone og komme for at blive klogere - ikke for at få ret eller blive enige - og de stemmer om, hvilke emner der tages op på mødet.

Blandt deltagerne var tre nuværende byrådspolitikere og fem kandidater, der stiller op til kommunalvalget i november og repræsenterer et bredt snit af det politiske spektrum i Favrskov.

Samtalelysten var stor, tiden fløj afsted, og reglerne blev overholdt til punkt og prikke. Deltagerne diskuterede blandt andet beskyttelse af grundvand og udvikling af midtbyen i Hinnerup, oplyser værterne Charlotte Holleufer og Bjarne Andersen.

»Vi er utrolig glade for opbakningen og anser det for at være en flyvende start,« fortæller værterne.

Konceptet morgenpolitik er udviklet af organisationen Sager der Samler i Aarhus og videreudvikles nu i et partnerskab med Morgenpolitik i Favrskov og et tilsvarende nyt initiativ i Fredericia.

Næste gang der er Morgenpolitik i Favrskov er lørdag 25. september fra 10.00 - 11.30 i forbindelse med Frabygningens 2-års-fødselsdag. Alle er velkommen til både morgenpolitik og fødselsdagsfest.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen