Kallehave sygemeldt: Her er hans stedfortræder

Dansk Folkepartis 1. stedfortræder indkaldt til byrådet

Artiklens øverste billede
Eva Damsgaard. Pressefoto

Niels Kallehaves pårørende oplyste 20. juli 2021, at Niels Kallehave af helbredsmæssige årsager er forhindret i at varetage sine kommunale hverv på ubestemt tid.

Niels Kallehave, der er pensioneret smed, sidder i byrådet i Favrskov Kommune for Dansk Folkeparti og er desuden medlem af Planudvalget, Teknik- og Miljøudvalget, Beredskabskommissionen, TV2 Østjyllands repræsentantskab, valgbestyrelsen og Hjemmeværnets Distriktsudvalg.

Når et byrådsmedlem meddeler, at vedkommende på grund af sin helbredstilstand er forhindret i at varetage sine kommunale hverv i forventet mindst en måned, skal borgmesteren indkalde stedfortræderen til førstkommende byrådsmøde.

Derfor er Eva Damsgaard indkaldt til byrådsmødet 31. august, fordi hun står øverst på stedfortræderlisten for Dansk Folkeparti.

Borgmestersekretariatet vurderer, at betingelser for at indkalde Eva Damsgaard som stedfortræder er opfyldt, men det skal endeligt godkendes af byrådet. Hvis det sker, overtager hun alle de nævnte poster, som Kallehave har.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen