Malermester vil udvikle kommunen og fremme erhvervslivet samt infrastrukturen

Nye byrådskandidater har mulighed for at blive omtalt her i avisen. Her gælder det spidskandidaten for Nye Borgerlige Erling Høj Sørensen.

Artiklens øverste billede
Erling Høj Sørensen håber at slippe gennem nåleøjet til byrådet 16. november. Pressefoto

Erling Høj Sørensen er ny byrådskandidat ved kommunalvalget 16. november. Han stiller op som spidskandidat for Nye Borgerlige.

Han bor i Hinnerup og driver ’Malerfirma Høj Sørensen’ som tredje generation. Oprindeligt er han uddannet bygningsmaler.

Han har alt gennem hele sit professionelle liv har været meget engageret i sit fag. Derfor har han blandt andet siddet i det lokale beskæftigelsesråd og har medvirket til bedømmelse af svendeprøver på Aarhus Tech. Endvidere har han gennem en lang årrække været mæglingsmand for Danske Malermestre.

Nu springer han så ud i kommunalpolitik.

»Jeg elsker min kommune, og jeg vil gerne være med til at præge beslutninger, være med til at udvikle kommunen og fremme erhvervslivet samt infrastrukturen,« skriver han i en mail til redaktionen.

Konkret vil Erling Høj Sørensen kæmpe for blandt andet offentlig transport i hele kommunen, en samlet og fornuftig byudvikling, et styrket samarbejde mellem folkeskole og erhvervslivet samt et styrket samarbejde med politiet for at skabe tryghed i Favrskov.

»Som person værdsætter jeg frihed, selvbestemmelse og ordentlighed. Jeg har altid søgt de solide og langtidsholdbare løsninger - og den ambition vil jeg tage med mig ind i byrådet,« lyder det fra Erling Høj Sørensen.

csj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen