Borgerne skal have frit valg mellem privat og kommunal service

Byrådskandidat Ken Richter har fokus på de ældre og valgfrihed

Artiklens øverste billede
Ken Richter, kandidat til Favrskov Byråd for Venstre. Pressefoto

Efter 12 års pause fra byrådet er Ken Richter klar til comeback og blevet opstillet som nummer seks på Venstres liste til kommunalvalget tirsdag 16. november.

»Nu vil jeg gerne igen være med i den demokratiske frontlinje, og jeg vil specielt have et vågent øje med ældreområdet,« fortæller den 65-årige kandidat.

Sammen med sin kone Kirsten, der er sygeplejerske, har Ken Richter boet i Hinnerup siden 1986, og deres to døtre har også bosat sig i byen med deres familier. Som uddannet journalist har han gennem 33 år været Billed-Bladets jyske reporter om kendte og kongelige.

»Vi har fire børnebørn, som er fra to til syv år gamle, så jeg har også fin føling med deres hverdag i institutioner, skoler og fritidsliv,« tilføjer Ken Richter.

Valgfrihed

Om sine politiske visioner fremhæver Ken Richter, at borgerne skal have mulighed for frit at vælge mellem privat og kommunal service, uanset om det for eksempel handler om børnepasning, skolevalg eller pleje.

»Vi skal have en afbalanceret udvikling, hvor der også skal være plads til forskelligheder. Alt kan ikke og skal ikke være ens, men vi skal udnytte de kvaliteter, der er rundt i kommunen. Vores ældre medborgere skylder vi stor tak og respekt. Nogle af dem har brug for ekstra pleje og omsorg, og det har vi en pligt til at sørge for. Det samme gælder handicappede og socialt udsatte grupper, som uforskyldt er havnet i en ulykkelig situation.«

»Sundhed, miljø, klima og trivsel er livsvigtige faktorer, der skal være tænkt ind i alle kommunale løsninger, og vores kultur- og fritidstilbud skal være under konstant udvikling,« mener Ken Richter, der tidligere har siddet i både Hinnerup og Favrskov Byråd.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen