Yngste byrådskandidat udfordret af velforberedte borgere

Artiklens øverste billede
Nicolai Wang (til venstre) i snak med Thorbjørn Lager fra Ulstrup, der spurgte ind til byrådskandidaternes holdning til at opprioritere Ulstrup. Foto: Jeppe Rafn

18-årige Nicolai Wang fra Hadsten er med afstand den yngste byrådskandidat til kommunalvalget i Favrskov Kommune. Han er spidskandidat for Liberal Alliance og var sit partis repræsentant til Lokalavisens speeddating valgmøde på Pøt Mølle.

»Folk er kommet med en klar agenda og ikke bare for at lære at kende os kandidater – det er fedt,« sagde Nicolai Wang, som fik sin sag for:

»Jeg er blevet udfordret med nogle meget konkrete ting, som det er svært for mig som ny kandidat at svare på, og som jeg ikke har meget kendskab til og ikke kan snakke mig fra med en snak om mine idealer,« indrømmede den unge byrådskandidat, der havde omkring fem minutters selskab ad gangen på tomandshånd med 10 borgere.

»Det er en rar måde at gøre det på, hvor man kan finde hinanden i samtalen i stedet for, at man står på et podie.«

»Jeg kom for at mærke, hvad der rører sig og trykker folk. Vi snakkede blandt andet om ældre og sårbare og Favrskov som tilflytterkommune. Det vil jeg nu gå hjem og tænke over,« sagde Liberal Alliances spidskandidat.Læs også

Del artiklen