Kåre Severinsen er ny ledende overlæge på Hammel Neurocenter

44-årige Kåre Severinsen skifter stillingen som neurologisk overlæge og klinikchef ud med titlen som ledende overlæge

Artiklens øverste billede
Kåre Eg Severinsen er ny ledende overlæge på Regionshospitalet Hammel Neurocenter. Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt

Hospitalsenhed Midt har ansat Kåre Severinsen som ledende overlæge på Regionshospitalet Hammel Neurocenter. Her bliver han en del af centerledelsen, som ud over den ledende overlæge består af ledende terapeut Helle Dybkjær og oversygeplejerske Tina Pasgaard.

»Stillingen på Regionshospitalet Hammel Neurocenter er en spændende og udfordrende mulighed for at arbejde videre med neurorehabilitering, og den tværfaglige arbejdsform med patienten og de pårørende i centrum tiltaler mig meget. Hammel Neurocenters særlige status som kraftcenter for uddannelse og vidensformidling inden for neurorehabilitering og den store og velfungerende forskningsenhed placerer centret som en central aktør inden for dansk og international neurorehabilitering,« siger den kommende ledende overlæge i en pressemeddelelse.

Kåre Severinsen er 44 år. Han blev speciallæge i neurologi i 2017 og kommer senest fra en stilling som neurologisk overlæge og klinikchef for Vestdansk Center for Rygmarvsskade. Kåre Severinsen bor i Randers med sin kone. Sammen har de fire børn.

csj

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen