Grillen i Voldby er ganske snart klar med klassisk grillmad

Nu er vognen på plads til det, som bliver Voldbys nye grillbar

Artiklens øverste billede
Man skal ikke tage sig af navneskiltet på grillen lige nu. Vognens gamle skilt kommer ned og et nyt kommer op, når navnet på den nye grill er fundet. Foto: CSJ

Inden for et par måneder står den nye grill i Voldby klar til at sende de første retter ud af døren.

I hvert fald hvis alt går efter planen.

Det fortæller den nye grills ejer Suganthan Thangarajah. Han har netop fået placeret vognen, som fremover udgør Voldbys genopståede grill. Den er 28 kvadratmeter og mere eller mindre klar til brug, men der mangler stadig lige lidt omkring el-tavler og et toilet, som skal fikses, fortæller Suganthan Thangarajah, som altså derfor tror og håber, at de første gæster kan nyde mad fra grillen inden for et par måneder.

Inden da har han forhåbentligt også fået lagt sig fast på et navn til grillen. I et opslag på Facebook er folk kommet med idéer:

»Mange foreslår, at den simpelthen bare hedder Voldby Grillen, men jeg overvejer også Vinnies Grill, for min datter hedder Vinnie,« siger Suganthan Thangarajah, som er en erfaren herre ud i grillmad. Han har i ni år haft Grillhuset i Hovedgård ved Horsens, og før det har han arbejdet i pizzeria i mange år.

Maden i Voldbys nye grill bliver klassisk grillmad, og Suganthan Thangarajah kommer selv til at stå i grillen med nogle medhjælpere.

Læs også

Del artiklen