Jysk er åbnet i Hadsten: Køen begyndte, før solen stod op

Den længede ventede Jysk butik i Hadsten har slået dørene op

Artiklens øverste billede
Butikschef Svenne Olsen klipper den røde snor. Foto: Jeppe Rafn

Solen var endnu ikke stået op, da den første kunde indfandt sig udenfor den nye Jysk i Hadsten på åbningsdagen fredag 27. august. Den første kunde var Henning Søndergaard fra Hadsten, der kom klokken 6 for at sikre sig en af de fem senge, som i anledning af åbningen var sat ned fra 24.000 til 6.000 kroner.

Fra venstre Tenna Halskov, Rigmor Olsson og Henning Søndergaard stod forrest i køen for at få fingre i en seng med 75 procent rabat. Foto: Jeppe Rafn

Tre kvarter senere fik Henning selskab af Rigmor Olsson fra Hadsten, hvorefter der gik et pænt stykke tid, før Tenna og Anne Halsskov ved 8-tiden kom som de næste. De var ligeledes dukket op i god tid for at få en af de stærkt nedsatte senge.


»Det er dejligt med en Jysk i byen, selvom vi jo ikke har langt ind til Randers og Tilst,« sagde Rigmor Olsson.

»Det er godt for byen. Jo flere butikker jo bedre,« supplerede Henning Søndergaard.

Lang kø

Da klokken nærmede sig 9, var køen vokset gevaldigt og slangede sig langt ud på parkeringspladsen udenfor hovedindgangen på Gammel Sellingvej ved siden af thansen.

En del af køen, der strakte sig videre langt ud på parkeringspladsen. Foto: Jeppe Rafn

Det var så småt begyndt at regne, og flere af kunderne havde været så fornuftige at tage en paraply med. Ellers kunne de varme sig med et stykke kage og en kop varm kaffe, som butikken diskede op med under et halvtag.

Endelig blev klokken 9, og butikschef Svenne Olsen bød velkommen og klippede den røde snor i indgangen, så Henning og Rigmor og alle de andre kunder kunne komme indenfor i varmen og tage for sig af de nedsatte varer i den spritnye butik på 1.200 kvadratmeter.

Ekstra god service på åbningsdagen. Foto: Jeppe Rafn

»Det er dejligt at se den opbakning, der er fra byen til Jysk. Folk har glædet sig enormt til åbningen,« sagde butikschef Svenne Olsen.

Naboen Gadeberg har bygget den nye Jysk butik i Hadsten og kom med blomster på åbningsdagen. Foto: Jeppe Rafn

Butikschefen har efterfølgende oplyst, at der kom 1.077 kunder på åbningsdagen.

»Det var en fantastisk dag, og det var dejligt at se så mange støtte op om den nye Jysk butik. Det gik over alt forventning.«

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen