Blæst bagover af 700 bestillinger på åbningsdagen

Manden bag Thai-Sushi Takeaway havde en idé om, at mange ville dukke op, men SÅ mange havde han på ingen måde forestillet sig.

Artiklens øverste billede
De forberedte sig i stor stil, sushi-kokkene hos Thai-Sushi Takeaway, men interessen var enorm. Foto: CSJ

En time før åbning i fredags var en håndværker fortsat i gang med boremaskinen i Hammels nye takeaway-restaurant Thai-Sushi Takeaway på Vinkelvej 7.

Flemming Christiansen, som er restaurantens bagmand, indrømmede da også, at der var tryk på til det sidste:

»Jeg har været noget svedig det seneste halvandet døgn, men sådan er det åbenbart bare i den her branche. Vi skal først være færdige fem minutter før åbning,« sagde han med et smil, lige før Manthana Pedersen dukkede op med den første sushi i døråbningen bag ham.

Det er hende, der er i front for den nye takeawayrestaurant i det daglige.

Kæmpe interesse

Hele holdet var enormt spændt på at se, hvor mange der ville dukke op på åbningsdagen. Flemming Christiansen havde en idé om, at mange ville lægge vejen forbi, og man må i den grad sige, at det holdt stik:

»Jeg havde ikke regnet med, at det ville blive så vildt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Vi endte jo med at måtte kontakte alle thai’er, vi kender, så der til sidst stod 12 personer og arbejdede,« siger restauratøren, som i forvejen er forpagter af ’Restaurant Pøt Mølle, Frijsenborg Slotskro’ og ’Café Inside’ i Kulturhuset InSide.

700 personer blev således bespist på åbningsdagen og omtrent det samme både lørdag og søndag.

»Holdet havde forberedt sig sindssygt godt, og gjorde det virkelig super, men alligevel kunne vi slet ikke følge med. Sushi er jo håndlavet og tager den tid, det tager. Samtidig gik bestillingssystemet fra Just Eat ned, så der var lidt kaos,« siger restauratøren, som allerede nu er gået på jagt efter fire nye ansatte.

Ud over et menukort med faste retter og sushi, kan man også selv blande sin takeaway-mad ud af 12 thai-retter. Man tager det, som man vil have, og så vejer man maden til sidst for at se prisen. Så altså en slags bland selv slik bare med thai-retter.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.