Lis og Per spredte hygge og sang på Thorshøj

Sangduoen Lis og Per var festlig afslutning på kommunens brugertilfredshedsundersøgelse på ældreområdet

Artiklens øverste billede
Lis sang også rundt ved bordene. Foto: Favrskov Kommune.

Samvær og glad musik var lige det, der skulle til, for de ældre, der var med til at runde kommunens brugertilfredshedsundersøgelse af. Kommunen inviterede forleden til kaffebord og musik ved duoen Lis og Per, der spredte hygge og refrænsang i det store fællesrum på plejecentret Thorshøj i Thorsø. 88-årige Leo Sørensen, Søften, syntes, at det var godt at komme ud igen efter coronaen.

”Jeg var ved at føle mig helt indeklemt, så jeg er glad for at være med i dag.”

Gav flest høje karakterer

Arrangementet hænger sammen med Ældreplejens brugertilfredshedsundersøgelse, som Leo Sørensen også har svaret på. Undersøgelsen er målrettet alle modtagere af hjælp til hjemmepleje, mad, varer eller træning.

Leo Sørensen har givet flest høje karakterer.

”For jeg er så glad for den hjælp, jeg får i dagligdagen. Jeg har kun været utilfreds med reparationen af min rollator, hvor det hele gik lidt sløvt.”

Artiklen fortsætter under billedet:

Hygge og kendte melodier ved Lis og Per på Thorshøj i Thorsø. Foto: Favrskov Kommune.

Erik Trond, 88, var kommet hertil fra Hinnerup. Han sang med på flere af sangene, og synes i det hele taget at det er hyggeligt at lytte til musik og spise sammen.

”Det gør vi også på Hinneruplund, og jeg møder så mange engagerede og dejlige medarbejdere, der er gode til at gøre det hyggeligt for os.”

’Dejligt at folk svarer’

Blandt tilhørerne var også medlemmer af Social- og Sundhedsudvalget, blandt andet formand Grethe Villadsen. Hun var både glad for musikken og med arrangementet generelt. Hun havde snakket med flere, der havde givet udtryk for, at kommunen gerne måtte runde brugerundersøgelsen af på så festlig vis hver gang.

”Jeg kan også høre på folk, at de er glade for at give deres mening til kende. Hvis de er utilfredse med noget eller har gode ideer, så kan vi jo kun gøre noget ved det, hvis vi får det at vide. Der vil nok altid være behov for justeringer, så det er dejligt, at folk gerne vil svare på spørgsmålene,” lød det fra Grethe Villadsen.

-ab

Læs også

Del artiklen