Natteravnene i Hammel får husly i InSide

Adgang til tørvejr, skabsplads og varm kaffe gør forholdene bedre for frivillige natteravne.

Artiklens øverste billede
I InSide har man fundet en løsning, så Natteravnene fremover har adgang til et lokale med egen indgang i de mørke timer, hvor de er på gaden. Foto: Privat

Arbejdsforholdene for de frivillige Natteravnene i Hammel er forbedret væsentligt. I InSide har man fundet en løsning, så Natteravnene har adgang til et lokale med egen indgang i de mørke timer, hvor de er på gaden.

Formand for Natteravnene i Hadsten-Hinnerup, Heidi Hagen Siem, fortæller, at det betyder meget for foreningen, at de frivillige kan begynde og afslutte aftenens indsats sammen indendørs.

Favrskov Kommune understøtter på denne måde Natteravnenes arbejde ved at stille lokaler til rådighed, og Lene Bjarke Skov, leder i InSide, siger:

»Her er masser af kvadratmeter, og i det tidsrum hvor Natteravnene arbejder, er der ikke pres på huset, så de er hjerteligt velkomne,« siger hun, og fortæller at hun og Heidi Hagen Siem arbejder godt sammen om opgaven.

Natteravnene er frivillige voksne, der på lokalt plan bidrager til tryghed for børn og unge, gennem en forebyggende synlig tilstedeværelse i det offentlige rum og i nattelivet.

Heidi Hagen Siem fortæller, at der fortsat er brug for flere Natteravne i Hammel.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen