Snakken går – igen

Favrskov Biblioteker & Kulturhuse genstarter gå- og samtalelysten med nye samtalekort til efterårsferiens traveture.

Artiklens øverste billede

”Snak om ensomhed og fællesskab” er titlen på det nye samtalekort til voksne, som lanceres i ugen op til efterårsferien. Samtidig er et nyt kort til børnefamilierne klar, hvor der skal snakkes rim og bogstaver.

Spørgsmålene på kortene kan kickstarte en god snak og meningsudveksling om almengyldige emner, vi alle kan forholde os til, suppleret med god læseinspiration om kortets emne.

Under coronanedlukningen i foråret udviklede Favrskov Biblioteker & Kulturhuse ”Snakken går”-kortene, og de blev taget så godt imod, at man har valgt at videreudvikle på konceptet. Kortene om ”Barndom” og ”Rejseliv” er stadig til rådighed, og så er det ellers bare med at snøre traveskoene.

Sindets Dag

Det er ikke altid, man har en ligesindet at følges med, og når Favrskov Kommune onsdag 13. oktober markerer Sindets Dag med et stort arrangement i InSide, bliver det netop med en opfordring til deltagerne til en gåtur med ”Snak om ensomhed og fællesskab” som start på dagens program. Med et samtalekort lægges der op til en hyggelig og anderledes gåtur – og kender man sin følgesvend i forvejen, kan det være, at kortet får samtalen til at bevæge sig nye veje.

Hent en ”Snakken går”-pose med et samtalekort med spørgsmål og anbefalinger og en lille overraskelse på bibliotekerne, lyder opfordringen fra bibliotekerne i en pressemeddelelse.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen