Normal rykker ind i Hammel: Her er åbningsdatoen

Rygterne har længe svirret. Nu bekræfter Normal, at kæden rykker ind i TemaCentret i Hammel.

Artiklens øverste billede
Bag det brune papir åbner snart en Normal. Foto: Leif G. Johansen

Ved siden af Centerkiosken og med front ud mod SuperBrugsen åbner snart en Normal.

Det bekræfter Normals landechef for Danmark, Lars Bjerring, over for Lokalavisen Favrskov.

»Vi tror på, at der også er potentiale i de mindre byer som Hammel. Det bliver interessant at se, hvor meget opbakning vi kan få i Hammel - vi håber selvfølgelig, at de lokale er klar til at bakke op. For os handler det om tilgængelighed, og lige nu skal Hammel borgerne ud på en halv times køretur for at nå til en Normal,« siger Lars Bjerring.

Netop nu er håndværkerne i fuld gang med at klargøre det 350 kvadratmeter store lejemål, så inden længe kan kæden altså slå dørene op til sin butik nummer 102/103-stykker.

Helt præcist bliver det røde bånd til Hammel-butikken klippet 9. december. Lars Bjerring kalder den for »en standard Normal« i størrelse og udseende.

Lars Bjerring har selv været et smut forbi lokationen i Hammel og beskriver den som »et naturligt samlingspunkt - der hvor det hele sker.«

Mærkevarer

Normal er en danskejet detailkæde, som åbnede den første butik i Silkeborg i april 2013. Siden da er Normal vokset til en kæde med mere end 300 butikker i seks lande - Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland.

»På torsdag har vi et lille jubilæum herhjemme. Vi er jo lidt skæve, så vi fejrer åbningen af butik nummer 101 i Hobro,« fortæller Lars Bjerring, som ikke kan afvise, at der når at åbne flere butikker, inden Hammel står for tur.

I Normal kan man købe »normale varer til unormale priser,« som kæden slår på. Sortimentet omfatter kendte mærkevarer inden for eksempelvis hudpleje, hårpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Alle varer sælges altid til faste, lave priser.

»Vi gør det også til en ny oplevelse at handle, hver gang man besøger en Normal, da vi får 100 nye varer ind hver uge,« siger Lars Bjerring, som tilføjer, at Hammel-butikken får brug for 10-15 personer alt i alt.

Der bliver derfor også brug for at rekruttere nogle lokale.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen