Goddag og farvel i Face & Body

Ejerskifte i Face & Body i Hadsten

Artiklens øverste billede
Elena Winther, til venstre, overtager 1. december Face & Body efter Lisbeth Mogensen. Foto: Anette Bonde.

Kosmetolog Lisbeth Mogensen siger farvel som indehaver af Face & Body på Vestergade i Hadsten. Ny ejer er kosmetolog og negletekniker Elena Winther.

Lisbeth har sidste arbejdsdag i salonen fredag 26. november, og ejerskiftet markeres med en goddag-og-farvel-reception samme dag klokken 16 – 18.

Face & Body i 24,5 år

Lisbeth Mogensen har drevet Face & Body i 24,5 år, og selv om hun er glad for sit job, så glæder hun sig også til at nyde sit otium med mere fritid. Hun har mange planer: ud at lære at spille golf sammen med sin mand, gå en masse gode vandreture og rejse noget mere.

”Jeg glæder mig selvfølgelig også til at få bedre tid til mine skønne børnebørn. Og så ser jeg virkelig frem til at få en jul med god tid.”

Lisbeth Mogensen er glad for, at hendes klinik, som hun har stiftet og drevet frem, kører videre med Elena Winther ved roret. Hun startede i et lillebitte lokale på femten kvadratmeter i Søndergade. Derefter flyttede hun til et lidt støre lokale bagved Skjold Burne i Søndergade. De seneste 13-14 år har hun været i de nuværende lokaler i Vestergade 1, hvor der er tre behandlerkabiner.

”Det er stille og roligt blevet større og lysere.”

Praktik viste vejen

Selv om Elena Winther, 35, først overtager Face & Body fra 1. december, startede hun allerede 1. november.

»Jeg ville gerne sige goddag til kunderne og opleve hverdagen som selvstændig, inden jeg selv tager tøjlerne. Og Lisbeth giver gladeligt fra sig,« fortæller Elena Winther.

Vejen hen mod en uddannelse som kosmetolog startede for tre år siden, da hun var i praktik i netop Face & Body.

»Her fandt jeg lige mit kald,« smiler hun.

Det har hun så rigeligt fået bekræftet efter nu at være startet som ny indehaver.

»Jo længere jeg har været her, jo mere glæder jeg mig til selv at komme i gang.«

Som kosmetolog ser hun, hvordan folk går klinikken med fornyet energi.

»Vores ansigt er vores billede udadtil, og det kan ramme os, hvis man for eksempel har hudproblemer eller uønsket hårvækst. Her kan jeg hjælpe med at booste kundernes selvtillid.«

Læs også

Del artiklen