Johanne fra Hinnerup er nu landsholdsspiller

Hinnerup-pige har haft debut på U16 landsholdet

Artiklens øverste billede
Johanne Krøger Pedersen i landsholdstøjet. Privat foto.

Den kun 14 årige Johanne Krøger Pedersen fra Hinnerup har haft debut på U16 landsholdet for et par uger siden. I en pressemeddelelse fra HOG Hinnerup fortælles, at U16 holdet spillede to kampe mod Tyskland. I den første kamp startede Johanne på bænken, men kom ind med godt 20 minutter tilbage. Kampen endte 2-1 til Tyskland.

I den anden kamp startede Johanne på banen og spillede hele kampen. Desværre blev det også til et nederlag på 2-1.

Johanne fortæller, at det var et stort øjeblik at stå på banen og synge med på nationalmelodien.

Holder fast i HOG

Hun spiller i dag for AGF, hvor hun træner tre gange om ugen. Hun spiller også fortsat i HOG Fodbold, men det er kun AGF, hun spiller kampe for.

Johanne træner en gang i HOG Hinnerup sammen med U16 drengene. Det vil hun, ifølge pressemeddelelsen, ikke undvære, og heldigvis er hendes træner i AGF helt enig i, at det er en godt for hende.

Med i overbygning

I 2020 spillede Johanne for IF Lyseng, men da AGF, IF Lyseng, VSK og andre klubber gik sammen om at lave en overbygning i AGF, kom Johanne med over i den overbygning.

Johanne bakkes fortsat fuldt op af sine forældre og bedsteforældre med kørsel til træning og kampe. Uden denne opbakning, kunne det ikke lade sig gøre at få de store sportslige oplevelse, hun får.

ab

Læs også

Del artiklen