Foldby Autoteknik er kåret til 'Årets Værksted'

Værkstedet Foldby Autoteknik, der har afdelinger i Foldby, Hammel, Hadsten og Voldum, blev i går hyldet.

Artiklens øverste billede
Så glade ser man ud, når man netop har vundet titlen som 'Årets Værksted'. Morten Anthonsen til venstre og Nicholai Eberhardt til højre. Privatfoto

”Puha - det er vildt det her!”

Med disse ord flankeret af et foto afslørede Foldby Autoteknik i aftes, at værkstedet har vundet titlen som ’Årets Værksted’ i Danmark ved AutoAwards 20/21.

Prisuddelingen fandt sted ved et stort anlagt show i Cirkusbygningen i København tirsdag aften. Foldby Autotekniks ejer Morten Anthonsen og medejer af kædens afdeling i Hadsten, Nicholai Eberhard, deltog.

Den røde løber var rullet ud til et awardshow med forudgående treretters middag og underholdning. Martin Brygmann guidede gennem aftenen som konferencier.

I kampen om titlen som ’Årets Værksted’ dystede Foldby Autoværksted mod Au2rep, Autohjørnet A/S Espergærde, AutoCenter København og Kraft Service.

Da vinderen blev afsløret, var det med Morten Anthonsens egne ord »lidt af et chok.«

»Det er jo helt vildt. Adrenalinen kørte rundt. Det var et virkelig stærkt felt af nogle store virksomheder, vi var oppe i mod, så at vi overhovedet var kommet gennem nåleøjet, og var blevet nomineret, synes vi, var stort. At vi så vandt, var over al forventning. Jeg havde derfor heller ikke forberedt nogen tale eller noget,« siger Morten Anthonsen dagen derpå.

Sådan vandt de

Det er Foldby Autotekniks vækst fra to til fire afdelinger - først i Foldby og Hadsten til i dag også Hammel og Voldum - som sikrede Foldby Autoteknik en nominering.

Morten Anthonsen forklarer, at det er kollegaer i branchen, som har indstillet Foldby Autoteknik, og en jury bestående af autobranche-folk og motorjournalister, som så har udvalgt/nomineret værkstedet.

Anthonsen forklarer desuden, at vinderen kåres ud fra en ligelige blanding af bedømmelser fra branchefolk, motorjournalister, stemmer fra kollegaer i branchen og private stemmer.

Morten Anthonsen begyndte sit værksted i Foldby for seks år siden. I dag har han fire afdelinger. Foto: Anette Bonde

Hylder sig selv

I alt stemte 63.346 personer på de nominerede i 23 kategorier ved årets prisuddeling. En håndfuld af priserne er kåring af specifikke bilmærker, mens de resterende på forskellig vis hylder autobranchen.

AutoAwards er netop autobranchen, som hylder sig selv. Formålet er at fremhæve, hædre og sætte pris på de aktører i bil- autobranchen i Danmark, der netop gør en signifikant forskel og sætter en høj standard til inspiration og udfordring for hele branchen. AutoAwards statuetterne gives derfor til virksomheder, som har været ansvarlig og drivende for arbejdet inden for en given kategori.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen