Jubilæumsfest i Sløjfen

Artiklens øverste billede
Sløjfen fejrer sit 20 års jubilæum. Foto: Privat

Sløjfen fejrer sit 20 års jubilæum med en lang række arrangementer, og den kommende weekend byder på kunst, kreative aktiviteter og musik for både børn og voksne.

Lørdag 4. december kl. 11 er der fernisering på jubilæumsudstillingen. Her viser 20 værker af 20 kunstnere, der har udstillet i huset i løbet af de sidste 20 år, og der vil være værker af blandt andet Hans Frørup, Else Gravgaard, Britt Rassing og Peter Winding.

Kom forbi og hils på kunstnerne, nyd et glas vin og få julegaven i hus på papirworkshoppen. Her hjælper de to papirkunstnere Lise Nikolajsen og Casper Richter 20 børn eller voksne med at klippe deres profil i papir.

Er du mere til lim og glitter end til sakse, kan du på Hadsten Bibliotek dekorere juleophæng med pailletter, glimmer og perler. På biblioteket kan du gå på jagt efter de 20 kartotekskort, biblioteksnissen har gemt i bøger – er du heldig at finde et kort, belønner vi dig med en gave.

På biblioteket kan du også trykke på knappen og få modeltogene til at køre gennem vinterlandskabet. Det er Modelbane Europa, der står bag banen, og i år er der kommet en ny bygning til landskabet og lokomotivet er pyntet for at fejre Sløjfens jubilæum.

Søndag 5. december kl. 14 er der julekoncert med Favorittes. Tre velswingende og velklingende sangerinder bakket op af en råswingende trio på trommer, bas og klaver, der vil levere juleunderholdning med et strejf af nostalgi og humor.

Billetter til koncerten kan købes på dit lokale bibliotek eller via hadstenkulturhus.dk.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Favrskov direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Favrskovs nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Favrskov på listen og tryk tilmeld.
d

sas

Læs også

Del artiklen