Brandvæsen i sorg: Ærer kollega død i tragisk ulykke

Fredag ærede Østjyllands Brandvæsen deres afdøde kollega Casper Vinther, der mistede livet i en arbejdsulykke på en landejendom ved Skanderborg, ved at flage på halv på brandstationerne.

Artiklens øverste billede
Flaget var fredag også på halv ved Station Skanderborg, hvor Casper Vinther var tilknyttet, til ære for den afdøde brandmand. Foto: Østjyllands Brandvæsen.

Østjyllands Brandvæsen markerede fredag sorgen over en mistet kollega ved at sætte stationernes flag på halv.

Det skriver brandvæsenet selv på Facebook, hvor de forklarer, at der er tale om en kollega fra Brandstation Skanderborg. Den afdøde kollega Casper Vinther mistede 29. december livet i en tragisk arbejdsulykke.

»Vores varmeste tanker går til Caspers familie og kollegaerne på Station Skanderborg. Æret være Caspers minde,« skriver kollegaerne blandt andet på Facebook.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

37-årige Casper Vinther mistede livet, da han arbejdede på sin landejendom ved Skanderborg og på tragisk vis blev klemt ihjel mellem en traktor og en påhængsvogn, han stod og arbejdede mellem. En ulykke, som Lokalavisen har beskrevet tidligere.

Østjyllands Brandvæsen bekræfter over for Lokalavisen, at det var i den ulykke, at Casper Vinther mistede livet.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen