Lokal MC-forhandler har landet kæmpe ordre

Indgår millionaftale med Danmarks største køreskole.

Artiklens øverste billede
Henrik Rydberg er på vej med et nyt læs motorcykler til Lisbeths køreskole. Pressefoto.

Rydbergs MC i Aidt indgik i slutningen af 2021 en aftale med Danmarks største køreskole, Lisbeths Køreskole, og har netop skippet cirka 70 nye motorcykler afsted til køreskolen.

»Med mere end 35 år i branchen og et salg, der placerer os blandt de største MC-forhandlere i Danmark, er vi vant til et årligt salg af en pæn størrelse. Vi har de seneste seks år været landets mest sælgende Kawasaki-forhandler, men aftalen med Lisbeths Køreskole er den største udfordring, vi til dato har taget op,« siger medindehaver i Rydbergs MC, Henrik Rydberg.

Lisbeths Køreskole vil fremover være at finde i 13 byer. Køreskolen har 12 afdelinger i Jylland og på Fyn, og i forbindelse med handlen udvider køreskolen med endnu en afdeling i Randers.

En milepæl

Handlen med Lisbeths Køreskole er i sig selv en milepæl i Rydbergs MC’s historie, men det er kun begyndelsen, fastslår Henrik Rydberg.

»Via Lisbeths Køreskole kommer vi i kontakt med 1500-2000 nye motorcyklister årligt, og vi forventer, at det giver en betragtelig stigning i alle dele af vores forretning.«

Dertil kommer, at der, hver gang der leveres nye til køreskolen, bliver et tilsvarende antal brugte motorcykler til salg i Rydbergs MC. Desuden skal Rydbergs MC udføre service, vedligehold og reparationer på de mange skolecykler.

Hvad aftalen med Lisbeths Køreskole samlet set kommer til at betyde for Rydbergs MC vil vise sig hen over 2022, og firmaet er klar til de opgaver, det nye samarbejde medfører.

»Vi er spændt på forløbet, som vi går ind i med åbne øjne. Vi er klar til at tage udfordringen op og lave den nødvendige optimering af både personale og værkstedsfaciliteter,« fastslår Henrik Rydberg.

ab

Læs også

Del artiklen