Jette stopper, og ny ejer kommer til

Fra årsskiftet får Jeanet Gårdsdal og Jens-Christian Christensen ny medejer af EDC Huset Hadsten/Hinnerup. Jette Eriksen stopper, og Alex Mandrup Paulsen kommer til.

Artiklens øverste billede
Fra venstre: Jette Eriksen overlader skuden til Jeanet Gårdsdal, Jens-Christian Christensen og Alex Mandrup Paulsen. Tilsendt foto

EDC Huset Hadsten/Hinnerup har i dag tre ejere. Det har butikkerne også efter nytår, men der sker udskiftning i ejerkredsen.

Jeanet Gårdsdal og Jens-Christian Christensen fortsætter som ejere, men Jette Eriksen, som lige nu ejer 80 procent, har valgt at sælge sin anddel og træde helt ud af EDC og ejendomsmæglerverdenen. I stedet kommer Alex Mandrup Paulsen til. Jeanet, Jens-Christian og Alex deler ejerskabet ligeligt mellem sig fra 1. januar.

Den nye ejer kommer ikke til at være synlig i butikkerne.

»Han er ”inde bagved” og tager sig af de funktioner, som vi ikke synes er så spændende. Og så kan vi koncentrere os om det, vi er bedst til, nemlig at sælge huse,« siger Jeanet Gårdsdal, som overtog 10 procent af ejerskabet ved årsskiftet 2021 – Jens-Christian overtog 10 procent et år senere.

Stordriftsfordele

Det er Jette Eriksen, som selv har henvendt sig til Alex Mandrup Paulsen, fordi hun kan mærke, at hun ikke vender tilbage til mæglerlivet. Sidste efterår fik hun en stress-reaktion og kørte død i at sælge boliger. Hun har dog været i kulissen siden og har taget sig af nogle af de administrative ting, som hører til at drive forretning.

Meningen var egentlig, at der skulle ske en gradvis overgang fra hende til Jeanet og Jens-Christian, men det bliver altså en lidt mere brat overgang.

»Vi var bare usikre på, om vi var klar til at stå med det hele selv, derfor kom Alex ind i billedet,« siger Jeanet Gårdsdal.

Efter et møde med Alex Mandrup Paulsen var der ingen tvivl: Det var det helt rette match.

»Vi var helt høje efter det møde. Det giver kun mening. Det er vigtig for os, at vi kan bevare noget selvstændighed og ikke får trukket en køreplan ned over hovedet – og sådan bliver det. Vi har følelsen af, at vi får Alex med på holdet, og ikke at vi kommer med på hans hold,« siger Jeanet Gårdsdal.

Et hold er netop, hvad Alex har. Han ejer nemlig andele i 15 EDC-forretninger i det østjyske.

»Dermed er der en række stordriftsfordele: Man kan samle markedsføring et sted, regnskab et sted og så videre,« forklarer Jens-Christian Christensen, og Jeanet Gårdsdal fortsætter:

»Det er jo helt nyt for os at blive en del af noget større på den måde. Vi sidder to-tre personer i hver af vores to butikker i dag, men nu får vi pludselig mange flere kollegaer og sparringspartnere i form af Alex’ andre forretninger. Vi har jo eksempelvis lige været til julefrokost med 70 mennesker. Det kan også noget. Det giver en fællesskabsfølelse, og det giver ro i at vide, at der altid er nogle, som man kan ringe til, hvis en udfordring opstår.«

Jens-Christian påpeger desuden, at det bliver endnu nemmere at henvise kunder til hinanden, når man har ansigter på de personer, man henviser til.

Den nye ejer

Også 47-årige Alex Mandrup Paulsen gik fra trekløverets møde med en god mavefornemmelse:

»Det er klart, at kemien skal være der. Det vigtige er, at det er nogle dynamiske mennesker, som vil det – og det passer på Jens-Christian og Jeanet. Jette har været god for dem. De er godt uddannet og trænet, så det er jeg meget tryg ved,« siger den nye ejer, som også finder områderne Hadsten og Hinnerup spændende.

»Det er fantastisk gode områder. Jeg har haft rigtig meget med nybyggeri at gøre, og det er der jo en del af i området.«


Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.