Bueskydning starter op i Vellev

En idé om at starte en afdeling op med bueskydning skal nu prøves i Vellev Idrætsforening. Lørdag 30. januar kan man høre nærmere på Vellev Skole.

Af
Af Erling Baastrup

Medlem af bestyrelsen i Vellev IF, Kim Hammershøj, fik på et tidspunkt en forespørgsel, om klubben ikke kunne tage bueskydning på programmet.
"Jeg gik til den øvrige bestyrelse og fik grønt lys til at arbejde videre med idéen, hvis vi kunne finde en instruktør," fortæller Kim Hammershøj, som også kan berette, at der nu er kontakt til to erfarne skytter fra Bjerringbro, som gerne vil instruere.

Skyderi på skolen

Træningen i bueskydning vil i forårssæsonen foregå i gymnastiksalen på Vellev Skole, der beskyttes med et udspændt net, så væg og inventar ikke ødelægges.
Efterårssæsonen bliver udendørs på Vellev stadion på en bane, som lever op til de regler, der er udstukket af Dansk Bueskytteforbund.

Prøv en gratis sæson

Vellev IF holder Åbent Hus lørdag 30. januar mellem kl .11 og 13 på Vellev Skole, hvor alle, der kunne være interesserede i bueskydning, er velkomne.
Efterfølgende vil der blive afholdt træning hver uge, og det vil være gratis her i foråret!


Familiesport

"Vi forestiller os, at bueskydning kan tiltrække mange, fordi det er en familiesport, hvor unge og ældre vil kunne dyste på lige fod og have en sport, som de kan dyrke sammen," mener Kim Hammershøj.


Publiceret 19 January 2010 13:20