Trods utallige forsøg på mål fra HSK, ville bolden bare ikke ind i bundmakkeren, VIK's mål. ArkivFoto Lene Steensig

Trods utallige forsøg på mål fra HSK, ville bolden bare ikke ind i bundmakkeren, VIK's mål. ArkivFoto Lene Steensig

HSK tabte bundstrid

VIK vandt med to mål og lagde dermed afstand til HSK, der nu er klar bundskraber

Af
Af Gert Jensen. HSK

fodbold Vi tabte den meget vigtige kamp mod VIK. Modsat VIK kunne vi ikke få bolden i kassen, selv om vi kampen igennem spillede os frem til mange store chancer. Det var t meget dyrt nederlag til VIK. En sejr og vi var kommet væk fra sidstepladsen og á point med VIK. Nu indtager vi stadig sidstepladsen, og nederlaget har bragt os i en meget svær situation.

God start

1. halvleg startede godt og HSK kunne have scoret allerede i kampens 1. minut, da Daniel Gregersen slog en god bold frem til Bo Bojesen ("Boje"), målmanden kom ud imod ham, og "Boje" forsøgte et lop over ham, men desværre manglede der lige nogle centimeter i, at bolden røg over ham og i mål. Efter 21 minutters spil kunne Nicky Friis lave en god fremlægning til "Boje", der lige manglede de sidste centimeter i at få hovedet på. I det 26. minut var der frispark mod Glerup, et kanonhug af Dennis Sørensen, men målmanden reddede. Minuttet efter et kanonhug af Allan Glerup, men lige over mål. I halvlegens sidste minut skete det, der ikke måtte ske: Et indlæg fra HSK's højre side, blev flot headet i mål til 0-1. Surt show lige inden pausen.

VIK vandt på kontraen

I anden halvleg blev VIK virkelig udsat for pres og i det 65. minut havde HSK igen et af utallige frisparksindlæg, her sendte Nicky Friis bolden til bagerste stolpe, hvor Michael Lange fik hovedet på, desværre reddede målmanden og det var symptomatisk for kampen: HSK pressede, men fik ikke scoret. Det gjorde VIK på deres få kontraangreb i det 82. minut blev en VIK-spillers aflevering på tværs sparket i mål til 0-2.  Kampfakta  HSK - Vejlby IK: 0-2 (0-1). Fredag 24. september på Hadsten Idrætscenter Holdopstilling: Jesper Edelgaard, Carsten Madsen, Dennis Sørensen, Kim Christensen, Daniel Gregersen, Stefan Buchhave Søgaard, Mike Kristensen, Nicky Friis, Niclas Schneider, Allan Glerup, Bo Bojesen, Kasper Nikolajsen, Michael Lange og Steffen Fihl-Jensen.  Fidusen: Nicky Friis  Næste kamp: Ude mod Dronningborg B, lørdag den 2. oktober kl. 15:00.

Publiceret 27 September 2010 11:29