Badmintonspillerne fra Søften.

Badmintonspillerne fra Søften.

Søften Badminton strøg til tops i Serie 2.

Af
Erling Baastrup

Efter sidste uges 4-4-kamp mod Hornslet i Serie 2 var Søftens 1.-hold presset i søndagens kamp ude mod Christiansbjerg 3.
Et nederlag ville betyde, at Søften ville forblive på 3.-pladsen, hvorimod en sejr ville betyde en fornem 1.plads i puljen.
Desværre for Christiansbjerg kunne de ikke stille med nogen damer, hvilket betød en 3-0 føring til Søften fra start.
Tine Jessen var dog ude og støtte holdet alligevel, selv om hun ikke skulle spille.  Forspringet blev aldrig sat over styr.
I herredoublerne vandt 1.HD med Jacob Møller og Kennet Nørager sikkert, men desværre måtte 2.HD med Morten Skipperud og Thomas Duch se sig slået i 2. sæt, men med et tæt 2. sæt som endte 22-20.
I herresinglerne er Søften rigtig god besat i år, og der var heller ingen tvivl om udfaldet, da Jacob Møller (1.HS) og Kennet Nørager (2.HS) kom godt i gang med deres kampe, og det blev til to komfortable sejre.
I 3.Herresingle måtte Morten Skipperud ud i 3. sæt, inden han vandt sikkert. Det blev derfor til en 7-1 sejr og et spring op på 1.pladsen.
En plads som Søften skal prøve at forsvare i den kommende lørdagskamp ude mod Team SVS 4. En sejr her vil sætte yderligere pres på de andre hold, som kæmper med om oprykning.

Publiceret 01 December 2010 03:00