Den nye ”Årets fodbold HGF’er 2011”, Svend Aage Nielsen (tv), modtager prisen af bestyrelsesmedlem Anders H. Jørgensen.  

Den nye ”Årets fodbold HGF’er 2011”, Svend Aage Nielsen (tv), modtager prisen af bestyrelsesmedlem Anders H. Jørgensen.  

Årets Fodbold HGF-er blev webmasteren

Man behøver ikke at have gjort sig særlig bemærket på banen for at blive kåret som Årets Fodbold HGF-er. Indsats med at tage billeder, video og lave en misundelsesværdig hjemmeside virker også

Af
Erling Baastrup

frivillig Årets HGF"er i fodboldafdelingen er der nu skabt tradition for at udnævne i forbindelse med den årlige generalforsamling i januar måned. I år havde bestyrelsen valgt at hædre en person, der på trods af kun få års virke i fodboldafdelingen allerede har formået at markere sig på flere felter i Hammel GF. Bestyrelsen havde valgt at hædre Svend Aage Nielsen.
Fodboldformand Per Hausmann motiverede udnævnelsen:
”Svend Aage kom med i arbejdet i fodboldafdelingen, da vi stod og manglede en til at tage sig af fodboldafdelingens hjemmeside, og det er der ingen, der har fortrudt. Svend Aage har haft sin store andel i, at hjemmesiden i dag fremstår, som den gør og er en hjemmeside, som rigtig mange andre klubber roser og er ret misundelige på. Ud over det store arbejde med hjemmesiden har Svend Aage også taget sig tid til at tage billeder af hold og spillere til brug for hjemmesiden. Noget, som vi havde store problemer med at få gjort, før Svend Aage kom med.
Det er ligeledes blevet til flere videooptagelser af diverse holds kampe. Som noget nyt har Svend Aage også de sidste par år medvirket i forbindelse med Hestemarkedet og taget billeder og videofilm af aktiviteterne. Tak for dit engagement og positive tilgang til tingene,” sagde Per Hausmann.

null

Publiceret 20 January 2011 11:42