Hinnerup Skoleskak klarer sig igen flot.

Hinnerup Skoleskak klarer sig igen flot.

Hinnerup-skak til DM med tre hold

Af
Af Erling Baastrup

I lørdags var der kredsmesterskaber i holdskak, der samtidig fungerer som kvalifikationsstævne til DM. Der spilles i 4 grupper. En åben række med børn fra 0. til 10. klasse fra forskellige folkeskoler. Derudover spilles der i 3 grupper med hold, hvor børnene er fra samme folkeskole, 0. til 3. klasse, 0. til 6. klasse og 0. til 10. klasse. Hvert hold skal bestå af fire spillere. Hinnerup skoleskak havde samlet tre hold: Et hold til den åbne række, et hold i 0 til 3. klasse, og klubbens regerende Danmarksmestre fra 0. til 3. klasse stillede op i gruppen 0. til 6. klasse i år.
Der var 25 hold tilmeldt stævnet. Og Hinnerup vandt kreds-mesterskabet i den åbne række med Thor Halling, Jacob Kryger, Joshua Kehlet og Filip Holm. I 0. til 6. klasse gruppen vandt Hinnerup også kredsmesterskabet. Så endnu engang skal de samme fire spillere til DM, nemlig Toby Dreisler, August Esbensen, Mikkel Timmermann og Kasper Timmermann. Holdet i 0. til 3. klasse blev dog ikke kredsmestre, men de kvalificerede sig alligevel til DM. det er Jonathan Dreisler, Mads Hasager, Carl Serup Kjær og Oliver Møller.
Så det kan kun siges at være en rigtig god dag, når man sender tre hold til et kvalifikationsstævne og alle tre hold så skal til DM, som afholdes i Vejle 25. til 27. marts.

Publiceret 24 January 2011 09:29