Laura Dahlgaard (tv) og Heidi Broberg vandt deres double.  

Laura Dahlgaard (tv) og Heidi Broberg vandt deres double.  

Klar til Landsmesterskaberne

Ungdomsspillere i badminton deltog i udtagelsesstævnet til LM i weekenden. I Fårvang var det U 11, U 13 og U 15 A, der kæmpede om pladserne

Af
Erling Baastrup

Bedst for HFIF Badminton i weekenden klarede Nicklas Sørensen sig med en 3.-plads i singlen i U 13 B-rækken. Han er sammen med Kaja Madsen, Emilie Simonsen, Lasse Nørskov, Casper Poulsen, Annika Nielsen, Kristian Bay Christensen, Cathrine Larsen, Christina Poulsen, Shaun Møller Sørensen, Soophie-Amalie Sørensen, Emma Bedsted og Sebastian Holmstrup klar til at deltage ved de individuelle landsmesterskaber i løbet af marts måned. Om 14 dage afvikles så Kommunemesterskabet i Fårvang Hallen (5. februar)
Ved et begynderstævne for U 9 i Rønde klarede Nataniel Fog Martinsen, Magnus Sørensen og Daniel Riisgaard sig godt uden dog at komme helt til tops. Det gjorde til gengæld Laura Dahlgaard/Heidi Broberg da de vandt doublen ved et tilsvarende stævne i Sabro. I singlen blev Laura nr. 2 og Heidi nr. 3.

Hovmod står for fald?

Herreholdet slog som ventet Skanderborg med cifrene 5-1 i en kamp hvor Rene Reusing, Kent Brøndum, Christian Broberg og Jesper Christensen sejrede. Nu venter så Team VRF på søndag i Fårvang hallen kl. 13.00 i noget, der kunne ligne en finale om 1.-pladsen og deltagelse ved LM. Fårvang er noget opsatte, idet Team VRF allerede har fundet overnatning i forbindelse med LM. Fårvang skal dog vinde 5-1 og have hjælp fra Hammel i deres kamp mod Team VRF.

Publiceret 24 January 2011 09:00