Medaljer ved Jyske Mesterskaber

Af
Erling Baastrup

Forrige weekend deltog TIF"s bordtennisspillere i de Jyske Mesterskaber med i alt 9 spillere. I Yngre Drenge rækken fik Mathias Aagesen og Jacob Graugaard Pedersen begge bronze i henholdsvis C og D rækken. I B-slutspillene vandt Kristian Smits sølv i drenge C, mens både Jacob Graugaard Pedersen og Oliver Lajer Christensen vandt guld i Puslinge C og Yngre drenge B.
Også i double gik det rigtigt godt. I Yngre Drenge B fik Mathias Aagesen og Oliver Lajer Christensen bronze, og det gjorde Andreas Brandt Aidel og Jonas Schmidt Olesen også i Drenge B. Hos seniorerne ”vekslede” Jesper Meineche og Henrik Hvam sidste års bronze til en sølvmedalje i klasse 5.
Søndag var det så DGI"s talentstævne i Skals, som bordtennisspillerne tog til. Med 17 spillere, var TIF en af de største klubber til stævnet! Og her kom der syv medaljer til Thorsø. Oliver Lajer Christensen og Kristian Smits vandt bronze i talent og kvalifikationsrækken, mens der var sølv til Sofie Branick, Thor Bækgård og Mathias Aagesen. Tobias Gregersen Dührr og Danni Ravnsbæk fik flotte guldmedaljer i hver deres række.

Travlhed i Thorsø

Lidt fremme i tiden bliver der to store stævner på hjemmebane i Tungelund Aktivitetscenter. 27. februar er der jysk stævne for puslinge og yngre drenge/piger, og 13. marts er der landsdelsmesterskaber. Til begge stævner ventes der mindst 125 spillere..

Publiceret 24 January 2011 09:13