Hinnerup Oldboys på den hvide bane.

Hinnerup Oldboys på den hvide bane.

Kan Hinnerup banke HSV fra Hamborg ud af banen?

Så er Hinnerup oldboys 30+ ved at komme ud af vinterhiet. De er på banen, og 5. marts drager til Hamburg for at træne. En lokalt hold skal dog også lige mærke kæmperne fra Hinnerup

Af
Erling Baastrup

pengefodbold En frosthård og snefyldt bane og bidende kulde på minus 7 grader var ingredienserne, der søndag formiddag ventede Hinnerups Oldboys 30+ hold, også kendt som ”Danmarks mest ambitiøse og velgørende oldboyshold”.
Hele 14 spillere og holdets træner mødte op til årets første træning, og de 10 cm sne og den glatte bane gav flere kuriøse indslag for de ellers hårdt kæmpende spillere, der ikke lod sig kue af vejrforholdene, men svedte igennem i 1 ½ time.

Træner i Hamborg

Holdet er blevet kendt for velgørende donationer i mio.-klassen til Dansk Røde Kors, men også kendt for europæiske kampe imod Espanol, Celtic og senest Ajax Amsterdam. Holdet drager 5. marts på træningslejr til Hamborg, hvor holdet skal deltage i en indendørs-turnering på kunstgræs og bl.a. møde et sammensat tysk hold fra Hamborg (HSV).

Går efter topplacering

Forventningerne er store i holdets 5. sæson, hvor en topplacering er målet efter at have hjemtaget pokalen i to ud af holdets fire første sæsoner.
”De europæiske kampe samt pokalkampe bl.a. imod mestrene fra AGF og opvisningskamp imod oldboys-landsholdet har også modnet truppen til at spille i et højere tempo,” siger assistenttræner Jesper Stenbroen, som samtidig forsikrer, at kombinationerne på banen, nok skal glide bedre til sæsonens vigtige kampe, end ved søndagens træning.

England står for tur

Første test bliver altså imod HSV i Hamborg, og senere i april venter et nyt europæisk eventyr imod én af Englands største klubber. Hvilken vil man ikke røbe endnu.

Publiceret 23 February 2011 08:00