Rasmus Grill er Årets Spiller i Danmark i U17.

Rasmus Grill er Årets Spiller i Danmark i U17.

Rasmus blev kåret som Årets Spiller

Rasmus Grill fra Søften vandt i weekenden U17 Grand Prix i Elite Badminton. Men landstræneren havde også en overraskelse i ærmet

Af
Erling Baastrup

Lillerød Badmintonklub dannede i weekenden ramme om Grand Prix-finalerne i ungdomsrækkerne. Hele sæsonen samles der point i Eliteturneringerne for at kvalificere sig til de afsluttende Grand Prix-finaler, hvor kun de otte bedste spillere i hver kategori kan deltage.
Rasmus Grill Noes fra Søften vandt U17 finalen i herresingle. Rasmus var suveræn og vandt alle sine kampe i 2 sæt. Finalen vandt han så sikkert som 21-13, 21-7 over Frederik Aalestrup fra Vendsyssel.

Årets spiller i Danmark

Ved den traditionsrige banket lørdag aften for spillere, trænere, ledere og forældre blev Rasmus af U17-landstræneren valgt som årets spiller i U17-gruppen under Dansk Badmintonforbund.
Sæsonen er endnu ikke slut for Rasmus. Allerede i den kommende weekend afvikles der Hold DM, hvor Århus ABs U17 hold skal forsøge at sikre sig DM titlen for 5. år i træk. I starten af maj måned drager Rasmus med det danske landshold til en stor turnering i Frankrig.

Publiceret 12 April 2011 11:00