TIF til LM efter 13 medaljer

Af
Erling Baastrup

I den forgangne weekend var TIF"s bordtennisspillere med til DGI"s Landsmesterskaber for ungdom, der igen i år blev afholdt i Vejen Idrætscenter. Stævnet var rigtigt stort med over 400 deltagere.
TIF stillede med 12 spillere og tre ledere, og det blev en rigtig god weekend. Alle de unge mennesker hyggede sig og fik spillet en masse bordtennis.
Og bordtennisspillerne fra TIF gjorde det faktisk rigtigt godt, rent resultatmæssigt: 13 medaljer i alt. Sarah Dahlgaard fik medalje i alle de fire rækker, hun stillede op i! Og Lisa Povlsen Hvam fik tre guldmedaljer..
I holdturneringen fik Jacob Francker og Thor Bækgaard sølv, og Andreas Brandt Aidel og Lisa Povlsen Hvam fik guld – alle fire med spillere fra andre klubber. Sarah Dahlgaard og Amalie Brandt Aidel fik som eneste ?rene? Thorsøhold guld. I double fik Lisa også guld med Mette Vorre fra Nørreå og Sarah og Amalie vandt sølv. I mixdouble vandt Amalie Brandt Aidel og Mathias Aagesen sølv, og Sarah Dahlgaard og Oliver Lajer Christensen fik guld. Det samme gjorde Lisa og Andreas i drenge/pige rækken..
I singlerækken fik Jacob Graugaard Pedersen og Sarah Dahlgaard bronze, og Mathias Aagesen vandt sin række, og dermed guld.

Publiceret 12 April 2011 15:00