24-årige Louise Jacobsen har tidligere spillet i Brabrand og SønderjyskE, nu vil hun forsøge at trække HSK op i 1. division.

24-årige Louise Jacobsen har tidligere spillet i Brabrand og SønderjyskE, nu vil hun forsøge at trække HSK op i 1. division.

Hadsten SK henter spillere i Brabrand

Louise Jacobsen og Tina Rytter skal spille 2. divisions håndbold i HSK

Nu forstærker HSK håndbold sig yderligere. Det drejer sig om 24-årige Louise Jacobsen og 25-årige Tina Rytter, som begge kommer til klubben efter et ophold i Brabrand. Mens Tina Rytter har spillet i Århus-klubben igennem hele sit liv, kommer Louise Jacobsen med erfaring fra Sønderjyske, hvor hun har optrådt på såvel liga- som 1. divisionsniveau. Og faktisk bliver de to spillere de ældste i truppen.

Glad for spillere

Hadsten SK"s cheftræner, Daniel Grønhøj Hansen er glad for de to nye spillere. "De har en masse erfaring fra et væld af 1. divisionskampe, som vi får brug for på et meget ungt hold," fortæller cheftræneren, som ser forskellige forcer hos de to kommende Hadsten SK-spillere: "Tina bliver en vigtig brik i begge ender, men vil især forsvarsmæssigt blive tildelt et stort ansvar, mens vi i Louise får en playmaker, som skal forsøge at binde spillet sammen i den anden ende. Derudover håber og tror jeg på, at de kommer til at højne intensiteten til træning, så vi hele tiden udvikler os."

25-årige Tina Rytter har spillet i Brabrand, nu vil hun tørne ud for HSK.

25-årige Tina Rytter har spillet i Brabrand, nu vil hun tørne ud for HSK.

Ny græsgange

For Tina Rytter, som har tørnet ud for Brabrand i adskillige sæsoner, har det været målet om at prøve noget nyt, der har drevet værket. "Jeg glæder mig rigtig meget til at spille for Hadsten i den kommende sæson. Det har været en svær beslutning at flytte fra Brabrand efter så mange gode år, men jeg synes, tiden er inde til nye udfordringer. Muligheden bød sig for at blive en del af et nyt og spændende hold, og derfor faldt valget på Hadsten. Jeg har allerede fået et godt indtryk af klubben, som virker ambitiøs, og jeg synes, holdet har stort potentiale. Der er masser af energi både fra trænere og spillere, og med en klar målsætning om oprykning til 1. division, skaber det en god motivation på træningsbanen, hvilket er vigtigt for mig," lyder det fra Tina Rytter.

Den sjove ende

Også Louise Jacobsen har nævnt ambitionsniveauet som én blandt mange grunde til, at hun har valgt at skifte til Hadsten SK. "Jeg glæder mig til at spille håndbold i Hadsten, da det er en ambitiøs klub, som gerne vil spille med i den sjove ende af tabellen, hvilket stemmer meget overens med mine egne forventninger. Samtidig tror jeg, at vi får et rigtig spændende hold med masser af potentiale, og som har muligheden for at nå langt i 2. divisionen. Desuden er der en god intensitet til træningerne, både fra spillernes og trænernes side, hvilket har haft en stor betydning for mit valg af klub. Så nu ser jeg bare frem til at komme i gang med at træne og spille kampe for Hadsten, og lære alle pigerne bedre at kende," udtaler Louise Jacobsen. Hadsten SK forventer at kunne præsentere yderligere et par forstærkninger inden sæsonstart.

Publiceret 15 June 2011 11:15