Bjarke Christiansen, Brian Johansen og fodboldformand Kristian Snoghøj.

Bjarke Christiansen, Brian Johansen og fodboldformand Kristian Snoghøj.

Ny førsteholdstræner til HOG Fodbold er klar

30-årige Brian Johansen – tidligere topspiller – skal træne Hinnerups fodboldseniorer

Som led i en målrettet satsning på mindst at spille i serie 2 i 2020 har HOG Fodbold ansat den 30-årige Brian Johansen som ny førsteholdstræner for seniorerne.
Brian Johansen er født og opvokset i Hinnerup, og han sled også sine første fodboldstøvler op i HOG, men siden 12 års-alderen har han spillet på et højere plan i blandt andet AGF, Esbjerg, Aarhus Fremad, Ringkøbing IF og senest FC Djursland.
Det er således en yderst erfaren og dygtig fodboldspiller, der nu skal stå i spidsen for HOG's bedste seniorhold - og føre det op gennem rækkerne.
”HOG Fodbold byder Brian velkommen hjem, og vi glæder os til samarbejdet. Det bliver rigtig godt at få en mand som Brian i gang med de mange unge talenter, vi har i HOG,” siger seniorformand Bjarke Christiansen, der selv har stået i spidsen for HOG's seniorer i 2017.

Talentmasse blandt unge

Også ungdomsformanden i HOG, Niels-Chr. Jönsson, glæder sig over den nye seniortræner.
”Vores ungdomsrækker er fyldt med store talenter, og skal vi fastholde dem i klubben, når de bliver lidt ældre, er det vigtigt, at vores førstehold spiller i en højere række end nu, og det tror jeg Brian Johansen vil kunne være medvirkende til,” siger Niels-Chr. Jönsson.
Han fortæller, at det også er planen, at seniorerne og U19-truppen skal have mere samtræning for netop at få en bedre sammenhæng mellem ungdommen og seniorerne.
”Det er aftalt med Brian Johansen, ligesom det vil blive et vilkår for den/de nye trænere, vi håber snart at få tilknyttet U19,” siger Niels-Chr. Jönsson.
Brian Johansen glæder sig til at komme i gang med arbejdet i HOG.
“Det har altid været et ønske for mig at vende tilbage til HOG og betale noget af det tilbage, som jeg lærte i klubben.”

Publiceret 03 November 2017 09:45