HOG Hinnerup er højdespringer i dansk tennis

Klubberne med den bedste medlemsudvikling - højdespringerne for 2020 i dansk tennis - er fundet. HOG Hinnerup er blandt de bedste.

Artiklens øverste billede

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis kårer i år 15 højdespringere. Udmærkelsen går til de klubber, som har klaret sig bedst målt på medlemsudvikling det seneste år – altså denne gang i medlemstallene fra 2019 til 2020.

HOG Hinnerup er blandt disse højdespringere. Klubben gik fra 170 medlemmer i 2019 til 281 medlemmer i 2020. Det svarer til en medlemsvækst på 65 procent.

I HOG Hinnerup er de gået all in på at være en aktiv klub for spillere i alle aldre og niveauer. Med velfungerende udvalg, mange træningstilbud og stor turneringsaktivitet – ikke mindst med skumtennis – satte klubben raketfart under en i forvejen god udvikling.

»Klubben i Hinnerup satser på kvalitet, og det bliver de belønnet for. Der er træningstilbud fem dage om ugen, hvilket må siges at være flot. Samtidig har klubben brugt tid på at definere sine mål og værdier, hvilket giver en rød tråd i alt, hvad klubben foretager sig,« siger direktør i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker, i en pressemeddelelse.

Væksten i dansk tennis begrænser sig ikke til de 15 højdespringere. Det samlede medlemstal i danske tennisklubber under Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis steg med mere end 10.000 medlemmer til 85.501 i 2020.

Det er fjerde år i træk, at tennissporten oplever øget medlemstilslutning. Medlemstallet er det højeste siden 2003.gs

Læs også

Del artiklen