Fodboldskole-succes i HOG: 218 spillede fodbold i ferien

En fodboldskole og en elitecamp fyldte banerne i Haldum-Hinnerup.

Artiklens øverste billede
Masser af piger og drenge forfinede deres evner med en fodbold i HOG i uge 26. Pressefoto

Bor man i nærheden af fodboldbanerne ved Haldum-Hinnerup vil man ikke være i tvivl om, at HOG i uge 26 holdt fodboldskole. Skolen var nemlig særdeles godt besøgt og fuld af højt humør.

Ugen bød på to spor - dels en elitecamp, dels en fodboldskole.

Til ’Fodbold- og event Fodboldskole’ var 187 tilmeldte, mens elitecampen havde 31 deltagere.

Til fodboldskolen deltog både piger og drenge i alderen 6 til 14 år, og her var fokus på hygge, sjov og selvfølgelig at blive en bedre fodboldspiller. Ugen bestod af en masse sjove øvelser, konkurrencer, kampe på 11-mandsbane og til at afrunde hele ugen var der arrangeret vandkamp.

Elitecampen

På elitesporet deltog 31 spillere, som i maj var blevet udvalgt ud af 51. Elitecampen var med fokus på højt niveau, træningsparathed og selvfølgelig glæden ved at spille fodbold.

Der var spillere fra nær og fjern, eftersom klubber som Eastside Viborg, Helsted Fremad, Dronningborg, Sabro, Søften, Brabrand, VSK, Aarhus Fremad, AGF og selvfølgelig HOG var repræsenteret til campen.

I løbet af ugen dukkede gæstetrænere op fra superligaklubberne FC Midtjylland, AGF og AaB. Hver enkelt spiller modtog efterfølgende en personlig udviklingsplan.

Læs også

Del artiklen