Sæt huset til salg og støt samtidig SGF Venner

John Frandsen Hinnerup giver et beløb til SGF Venner, når et hus i Søften sættes til salg gennem ejendomsmægleren.

Artiklens øverste billede
Nej, klubhuset på Neptunvej i Søften er ikke sat til salg, det er blot Thomas Bak fra SGF Fodbold (til venstre) og Anders Godtfred-Rasmussen fra SGF Venner (til højre), som siger tak for den nye sponsoraftale til Gert Nielsen fra John Frandsen Hinnerup. Pressefoto

Gert Nielsen fra Ejendomsmægler John Frandsen i Hinnerup står og kigger ud over fodboldbanerne ved klubhuset på Neptunvej i Søften. Han har lige fået et nyt hus til salg i Søften, og han er dermed i gang med at sætte den nye sponsoraftale mellem John Frandsen Hinnerup og SGF Venner i gang.

»Vi vil gerne sælge flere boliger i Søften. Derfor har vi indgået en aftale med SGF Venner om, at hver gang John Frandsen Hinnerup sætter et hus til salg i Søften, så tilfalder der et beløb til SGF Venner,« fortæller Gert Nielsen.

Den aftale er formanden for SGF Venner, Anders Godtfred-Rasmussen, meget glad for, for det har været svært at samle penge ind til idrætslivet under corona-epidemien.

»I 2020 havde SGF Venner et underskud, men vi formåede alligevel at dele 100.000 kroner ud til idrætslivet i Søften. Det vil vi gerne fortsætte med, selvom det heller ikke har været nemt at samle penge ind i 2021. Derfor er vi rigtig glade for den nye aftale, som vi har indgået med John Frandsen,« siger Anders Godtfred-Rasmussen.

Gør en forskel

Gert Nielsen bor selv i Søften, og han kan, når han kommer forbi hallerne i SKIC og på banerne ved klubhuset, se, hvilken forskel foreningslivet gør for borgerne i byen. Derfor har det også været svært, at det hele har stået tomt i lang tid under restriktionerne, og det vil han og John Frandsen i Hinnerup altså gerne være med til igen at sparke i gang.

»I et normalt år kan jeg se, at SGF Venner gennemfører mange aktiviteter og dermed tjener penge til idrætsforeningerne, men det har corona sat en effektiv stopper for. Derfor vil vi med vores nye initiativ gerne støtte op om SGF Venner og dermed alle foreningerne under Søften GF, så medlemmerne kan komme ud og deltage i fællesskabet igen med hjælp fra ’vennerne’,« siger Gert Nielsen.

Thomas Bak fra fodboldafdelingen kan mærke, hvilken forskel støtten gør.

»Støtten fra SGF Venner gør, at vi kan nedsætte deltagergebyret betragteligt, men også at det er meget billigere for medlemmerne af SGF Fodbold at købe fodboldtøj gennem klubben. Det er kun to eksempler på, hvad støtten fra SGF Venner hjælper fodboldafdelingen med,« fortæller Thomas Bak, der er bestyrelsesmedlem i SGF Fodbold og en af drivkræfterne bag fodboldskolen i Søften, hvor John Frandsen Hinnerup også er sponsor.

csj

Læs også

Del artiklen