Pokalbrag: Kan Søften lave en 'Skagen' mod divisionshold?

Søften skal på hjemmebane møde et formstærkt hold fra Thisted FC.

Artiklens øverste billede

Enhver fodboldspillers drøm må være at spille pokalfinale i Parken i København. Således også spillerne fra Søften GF´s Jyllandsserie hold, som 3. august møder Thisted FC fra 2. division på hjemmebane.

Og drømmen lever. Der er før sket vilde ting i pokal-turneringen. I 1987 slog Skagens IK´s Jyllandsserie hold Brøndby ud af Landspokalen, i 2010 gentog Varde IF, der dengang spillede i 2. division bedriften og ekspederede Brøndby ud af turneringen.

Nye navne

Måske kan Søften GF’s drenge gøre det samme tirsdag 3. august kl. 18.30, når der spilles landspokal fodbold på Søften stadion. Der vil som sædvanlig være mulighed for en forfriskning og en stadionplatte undervejs, og fra trænerne meldes der om nye navne i truppen - sidst men ikke mindst er der gratis adgang til kampen, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Søften GF sluttede sidste sæson stærkt med sejre i de to sidste kampe over såvel Fuglebakken og Randers. Søften skal møde et formstærkt hold fra Thisted FC, som i sidste sæson endte på 5. pladsen i 2. division, så der er mulighed for en stor oplevelse for alle, når spillerne fra Thy og de lokale drenge fra Søften løber på banen.

gs

Læs også

Del artiklen