En uge med plask og leg

HOG Svømning har afholdt en succesfuld REMA1000 AquaCamp i Hinnerup

Artiklens øverste billede

Efter sidste års Corona betingede aflysning var det igen i år muligt at afholde REMA1000 AquaCamp i HOG Svømning.

»Temaet for årets camp i Hinnerup var Superhelte. 40 piger og 32 drenge mødte op til, hvad der blev til en uforglemmelig uge med skæg og sjov, med plask og leg og masser af overraskelser og der var i år sat fokus på udspring, vandpolo og livredning i vandet,« fortæller Jan-Henrik Wienke, der er formand for HOG Hinnerup Svømning, i en pressemeddelelse.

Herudover var der også tid til en masse andre aktiviteter på landjorden som, Among us i Rønbækskolens gymnastiksal, escaperoom mv. Der var også tid til at spille menneske-stratego med superhelte samt en udflugt til Friluftcenter Sprækkebjerg, hvor børnene virkelig kunne lege, både i højderne og i vandgrave.

REMA 1000 AquaCamp er et koncept, der er udviklet af Dansk Svømmeunion og afholdes af HOG Svømning. I år var det for alle børn i alderen 8-13 år, som gerne ville bruge noget af sommerferien på at svømme, lege, lære om livredning, få nye venner og meget andet. HOG Svømning havde fået et bidrag fra Tryg-Fonden, som gjorde det muligt at gøre noget ekstra ud af hele ugen.


gs

Læs også

Del artiklen