Nils Borring: »Chris Anker var en stor sportsudøver med vid og bid«

Borgmester mindes Chris Anker Sørensen som en mand, der kunne mere end bare cykle.

Artiklens øverste billede
Foto: Øxenholt foto

Ligesom resten af landet blev ramt af et chok, fyldtes også Nils Borring med forfærdelse, da den tragiske nyhed om Chris Anker Sørensens død ramte.

»Det er jo alt for tidligt. Så selvfølgelig fyldes man af forfærdelse. En ung hustru har mistet sin mand, og to børn har mistet deres far,« siger borgmester Nils Borring og forklarer, at Chris Anker Sørensen var på alder med hans ældste datter.

Han kalder Chris Anker »en stor sportsudøver med vid og bid.«

»Chris Anker havde evner ved siden af cyklingen - han var mere end sin sport. Han kunne også fortælle og underholde - det så man jo, når han tonede frem på skærmen som kommentator,« siger Nils Borring, der betegner ham som en god ambassadør for Hammel:

»Han har været god til at sælge Hammel med anekdoter - eksempelvis om John’s Bodega.«

En borger foreslår på Facebook, at der skal rejses et mindesmærke for Chris Anker Sørensen. Kan du forestille dig, kommunen går ind i det?

»Spørgsmålet er, om det er os som kommune, der skal gøre det. Det er jo svært som kommune at skulle bestemme, hvem der skal mindes og hædres - vi kan så hurtigt komme galt afsted, hvis vi glemmer nogle. Det vigtigste er jo også, at vi husker ham i vores hjerter.«

Læs også

Del artiklen