HOG-drenge godt fra start i landets næstbedste række

Trænerne er meget tilfredse med både resultater og indsats

Artiklens øverste billede
HOG's U16-drenge gør det godt. Foto: Morten Bang

HOG’s U16 Liga 2 drenge, der spiller i den næstbedste fodboldrække, er kommet godt fra start i efterårssæsonen.

Efter seks kampe ligger holdet på andenpladsen, og drengene har spillet mange flotte kampe og udviklet sig meget positivt i takt med kampene mod de skrappe modstandere.

Det fortæller trænerne Morten Bang, Jesper Stenbroen og Thomas Sørensen, der er meget tilfredse med både resultaterne og det spil og den indsats, som holdet har leveret i stort set alle kampene.

»Der har været et par bump på vejen, men drengene har udvist god moral og stort sammenhold, så det har været en fornøjelse til både træning og kamp. Drengene går til den, og vi spiller sammen som et hold. De kender hinanden ud og ind, og det har en stor betydning. De er dygtige boldspillere, og så har de lysten til at løbe de ekstra meter for deres holdkammerater,« fortæller trænerne.

HOG U16 har også hold i Liga 5, der også er kommet godt fra land og har lavet 21 mål i seks kampe, hvilket rækker til en femteplads midt i turneringen. Trænerne Bo Pedersen og Henrik Godiksen er meget tilfredse med den offensive satsning, der virkelig har givet pote. Nu arbejdes der hårdt på, at modstanderne ikke får det for let.

Der er næsten 30 drenge og piger til hver træning, så trænerne ser frem til at kunne fortsætte de gode takter i den sidste halvdel af efteråret.

Læs også

Del artiklen