HOG ansætter endnu en individuel træner

Claes Paulsen skal hjælpe de ihærdige spillere med at blive endnu bedre

Artiklens øverste billede
Claes Paulsen (til venstre) og Rune Hellegaard Christensen fra HOGs Fodboldudvalg. Privatfoto

HOG Fodbold har indgået en aftale med Claes Paulsen, der skal hjælpe de unge fodboldspillere med at forbedre deres fysiske formåen igennem blandt andet bevægelsestræning, eksplosiv træning og løbestilstræning.

Claes Paulsen driver Paulsen Performance, der tilbyder skræddersyede præstationsoptimerende træningsforløb til børn og unge, som stræber efter at nå til tops i deres sport og ønsker at forbedre deres fysiske performance gennem professionel træning.

Målet er at hjælpe børn og unge med at forbedre deres performance på alle fronter, så de får de bedste forudsætninger for at trives og få succes i sportens verden.

»Jeg er virkelig glad for, at samarbejdet mellem HOG og Paulsen Performance er lykkedes. HOG er en klub med fuld fart over feltet og i gang med en gradvis udvikling af selve klubbens organisation og de fysiske rammer. Denne udviklingsbølge vil jeg gerne ride med på. Jeg ser Hinnerup som en fantastisk samarbejdsklub, da vi begge går højt op i individuel udvikling for både drenge og piger,« siger Claes Poulsen, som vil være på Vibe Arena hver fredag klokken 15-17.

HOG har for nylig også ansat en anden individuel træner, Lasse Fisker, for at give et tilbud til de drenge og piger, der vil træne ekstra. Det kan man læse mere om på HOG Fodbolds hjemmeside under punktet ”Individuel træning” eller høre mere om ved at kontakte Rune Hellegaard Christensen fra HOGs Fodboldudvalg.

Læs også

Del artiklen