Fysioterapeuter fra Favrskov klar til badminton-VM

Favrskov Fysioterapi & Træning er hyret ind til VM for landshold i badminton.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Fysioterapeuterne Benjamin Sørensen og Michael Bundgaard (til højre) demonstrerer brug af robotlaser på deres kollega Emil Furbo Carlsen.

Danmark er som det første europæiske land nogensinde vært for VM i badminton for landshold.

Mændenes VM hedder Thomas Cup, og kvindernes VM hedder Uber Cup, og begge turneringer bliver spillet i Ceres Park & Arena i Aarhus fra 9. til 17. oktober 2021.

15 lande kæmper om herretrofæet, og hos kvinderne deltager 16 landshold i turneringen, hvor hver landskamp består af tre singler og to doubler. Med så mange kampe bliver det svært at undgå skader, og der bliver under alle omstændigheder brug for behandling af spillere mellem kampene.

Herrernes kvartfinaler

Arrangørerne har etableret en klinik med behandlerrum, som bliver bemandet med skiftende behandlere. Fredag 15. oktober spiller herrerne kvartfinaler - forhåbentlig og formentlig med dansk deltagelse af Anders Antonsen, Viktor Axelsen og de andre danske stjerner- og på denne dag bliver klinikken foruden en læge bemandet af de tre fysioterapeuter fra Favrskov Fysioterapi & Træning, der holder til i Hammel og for nylig også har åbnet en decideret idrætsklinik.

»Vi sagde straks ja til opgaven, da vi blev kontaktet af arrangørerne. Det bliver spændende at være så tæt på verdenseliten,« siger fysioterapeut Michael Bundgaard, indehaver af Favrskov Fysioterapi & Træning, som har hevet en dag ud af kalenderen og holder lukket i Hammel for at hjælpe til ved det store arrangement i Aarhus.

Michael Bundgaard og hans medarbejdere har tidligere været en del af behandlingssektoren til DM i badminton og Denmark Open, og de ser frem til at være med på den helt store scene ved VM for landshold, der transmitteres til flere hundrede millioner TV-seere.

»For os er det anden måde at lave teambuilding på. Det er sundt at træde ud af den normale kulisse og være sammen på en anden måde,« siger Michael Bundgaard og tilføjer:

»Jeg håber, at folk fra Favrskov vil tage til Aarhus for at se det.«Læs også

Del artiklen