Flemming Drachmann blev hyldet for 50 års tro tjeneste

Mere end 100 personer mødte op på Hammel Stadion for at hylde Flemming, som fik en ståtribune med sit eget navn.

Artiklens øverste billede
Flemming Drachmann vil altid have sin egen plads på Hammel Stadion. Pressefoto

Hammel GF Fodbold sagde i weekenden tak til Flemming Drachmann for 50 års uafbrudt tro tjeneste - de 40 som kampfordeler.

Mere end 100 personer mødte op på Hammel Stadion for at hylde Flemming, som selv fik lov at afsløre klubbens overraskelse til ham, nemlig en ståtribune med hans eget navn. Dermed vil han altid have sin egen plads på Hammel Stadion.

Fremmødt var også DBU Jylland, som tildelte Flemming Drachmann DBU Jyllands hædersemblem, som tildeles ledere og trænere, der har gjort sig særligt fortjent ved deres arbejde for fodbolden normalt i mindst 20 år, og som tidligere har modtaget DBU Jyllands Sølvemblem.

Frivillig med stort F

I klubbens indstilling af Flemming til DBU’s hædersemblem stod der blandt andet:

»Han er frivillig med et stort F. Flemming, Drachmann eller Dracher, som han kaldes, har været med i uhørt mange år - faktisk siden 1971 (...) Flemming har været med til at flaske Leon Andreasen op som fodboldspiller samt et hav af andre dygtige pige/drenge-spillere gennem mange år.«

Desuden står der:

»Når man henvender sig til Flemming med et spørgsmål eller problem, så går man ikke forgæves. Med hans erfaring og rolige sind findes der altid en løsning på det, man måtte have på sinde.«

Flemming Drachmann har i Hammel GF Fodbold været træner både for piger og drenge, ligesom han har været med i bestyrelsen, han har været frivillig hjælper under Hammel Hestemarked, han har været med i DGI Østjylland, og altså ikke mindst har han bestridt posten som kyndig kampfordeler i hele 40 år.

Ud over sin egen ståtribune fik Flemming Drachmann også overrakt DBU Jyllands hædersemblem. Pressefoto

csj

Læs også

Del artiklen