Tre guld- og to bronzemedaljer til Hammel-svømmere

Sophus Henningsen vandt tre guldmedaljer til Region Midtjyllands svømmemesterskab.

Artiklens øverste billede
Hammel-svømmerne var på træningslejr i fire dage op til mesterskabet. Pressefoto

Tyve HGF Dolphins svømmere deltog i Region Midtjyllands svømmemesterskab 2021 i Struer, hvor HGF Dolphins var eneste svømmeklub fra Favrskov kommune.

Hammel svømmerne vandt fem medaljer til stævnet, som havde deltagelse af 20 midtjyske svømmeklubber og over 400 svømmere. Sophus Henningsen svømmede sig til guld i både 50, 100 og 1.500 meter fri, mens Freja Brandt-Larsen vandt bronze i 50 meter butterfly, og Elias Alminde Pedersen vandt bronze i 200 meter medley.

»Det har været et pragtfuldt stævne med masser af gode oplevelser,« siger HGF Dolphins cheftræner Peter Diinhoff Henningsen i en pressemeddelelse.

»Det kunne ses på resultaterne, at vi øvede meget teknik på vores træningslejr over fire dage i sidste uge. De fleste svømmere har slået deres personlige rekorder med 3 til 6 sekunder, hvilket er meget på svømmedistancer på 50 til 200 meter,« siger cheftræneren.

Som noget nyt stillede flere af svømmerne også op i langdistance disciplinerne 800 og 1500 meter fri, hvilket er med til at flytte svømmerne mentalt.

Læs også

Del artiklen