Fitnesscentret i Hinnerup får ny ejer og forpagtere

Pædagog-kollegaer har sagt deres job op for at blive daglige ledere af det lokale fitnesscenter.

Artiklens øverste billede

Fitnessmaster i Hinnerup skifter 1. januar 2022 navn til Hinnerup Fitness. Jørgen Hyldahl har solgt fitnesscentret til Jens Lundgreen, som i forvejen ejer bygningerne, og han forpagter centret ud til Jens Tønnesen og Trine Friis.

Jens og Trine er pædagoger og har i mange år været kollegaer i Børnehuset Mælkevejen i Søften. De har sagt deres job op for at forpagte og blive daglige ledere af det lokale fitnesscenter, som de i en årrække begge selv har brugt.

»Jeg har trænet på hold og dyrket individuel styrketræning i mange år, og jeg holder meget af stedet, som ligger godt,« fortæller Jens Tønnesen.

De nye forpagtere vil bevare de nuværende tilbud og løbende udvikle nye tilbud til medlemmerne. Jens har tilmeldt sig uddannelsen som personlig træner, og Trine går i gang med at uddanne sig til kostvejleder, sådan at de fremover kan tilbyde medlemmerne personlig træning og kostvejledning.

»Det pædagogiske ligger dybt i os. Vi brænder for at hjælpe mennesker, der har behov for en livsstilsændring,« siger Jens.

Outdoor fitness

Omklædningsrummene og træningslokalerne vil blive shinet op, og ejeren og de nye forpagtere er gået i gang med at etablere et udendørs træningsområde.

»Vi får en udebane med funktionel træning, hvor man både kan løfte tungt og lave noget mere crossfit-agtigt, hvor drengene kan stå og blære sig overfor forbigående,« fortæller Jens Tønnesen med et smil.

»Mange instruktører vil også gerne lave holdtræning udendørs, og vi vil også gerne have løbehold, der løber ude i naturen.«

Fællesskab

Forpagterne gør sig desuden overvejelser om at gøre noget mere for de seniorer, der typisk kommer om morgenen og formiddagen. De skal, som alle andres, tages godt imod og guides til en god oplevelse i Hinnerup Fitness.

»Der skal være plads til fællesskab. Vi håber at få skabt en fællesskabsfølelse, men der skal også være plads til dem, der bare kommer for at træne. Der skal være plads til alle,« siger Jens Tønnesen.

Jens Tønnesen er 45 år, og hans forpagtermakker Trine Friis er 47. De bor begge i Hinnerup.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen