Padel er kommet flyvende fra start i Thorsø

En gammel maskinhal i Thorsø er omdannet til padel-bane, og det har vist sig at være en god idé.

Artiklens øverste billede
Der er godt gang i padel-banen i Thorsø. Tilsendt foto

På Skolegade 17 i Thorsø kunne Thorsø Tungelund-IF klippe snoren til byens nye Padel-bane 20. november. På den første måned er der kommet særdeles godt gang i spillet.

»Der er dagligt gang i den gamle maskinhal, og der kommer hele tiden nye spillere til. Der er allerede dannet grupper af spillere, som booker de samme tider fra uge til uge,« lyder det i en mail fra Thorsø Tungelund-IF’s formand, Dan Brandt – han fortsætter:

»Vi er enormt glade for den store opbakning, og det er fedt at se, hvordan vi endnu engang fra TIF har kunnet tilføre Thorsø noget nyt og godt. Og ikke mindst så er dette perfekt i relation til vores ånd: ’Mest mulig sport til flest mulige mennesker’.«

Banen er etableret af egenkapital fra Thorsø Tungelund-IF og med tilskud fra Norlys væsktpulje, DGI & DIF foreningspulje, start- og udviklingspuljen i Favrskov Kommune samt Nordea-fonden.

Hallen er åben alle dage fra klokken 5-24, og man booker banen via den nye hjemmeside www.thorsøpadel.dk. Man behøver hverken oprettes eller betale kontingent for at kunne spille, da man betaler enten for en time ad gangen eller i form af et klippekort. Der er desuden gratis lånebat og bolde klar ved banerne.

csj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen